На изискана церемония и в присъствието на стотици привърженици, ветерани

...
На изискана церемония и в присъствието на стотици привърженици, ветерани
Коментари Харесай

Ботев Пд преименува базата си

На изискана гала и в наличието на стотици последователи, ветерани и общественици, Ботев Пловдив публично преименува своята база на името на именития Никола Щерев – Старика.

" Знаковото за нашия клуб събитие се състоя на паметна дата за всички ботевисти - 3 октомври, на която преди 94 години жълто-черните печелят своят първа шампионска купа. Първа освен за Ботев, само че и за Пловдив ", споделиха от клуба.

Водещият на събитието Валери Станков подвигна наздравица за благоденствие и бъдещи триумфи на всички, свързани с идеята Ботев.

Поколения пловдивчани разгледаха изложбата, отдадена на Никола Щерев и шампионския тим от 1929 година, тя бе украсена с опцията всички ботевисти да видят от близко репликата на Царската купа, достоверен златен орден от извоювания край против Левски в София, както и истинската 24-каратова златна значка на Старика, дарена му от клуба през 1932 година, във връзка отбелязването на 20-годишнината на Ботев и 15-годишната активност на Никола Щерев под жълто-черните флагове.
Източник: lupa.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР