На изхода от Сърбия на ГКПП Градина на границата с

...
На изхода от Сърбия на ГКПП Градина на границата с
Коментари Харесай

На сръбската граница се чака 4 часа

На изхода от Сърбия на Граничен контролно-пропусквателен пункт Градина на границата с България се чака към четири часа, заяви сръбската организация Бета, цитирайки Автомобилния съюз на Сърбия, съобщи Българска телеграфна агенция.

На Граничен контролно-пропусквателен пункт Прешево на границата с Република Северна Македония се чака два часа и половина. На пунктовете Шпиляни и Гостун на границата с Черна гора колите чакат, с цел да излязат от Сърбия, към 45 минути.

На товарните терминали камионите, излизащи от Сърбия на Граничен контролно-пропусквателен пункт Хоргош и Келебия на границата с Унгария чакат надлежно към четири часа и два часа, а на Батровци и Шид на границата с Хърватия - също към два час.

Тази заран придвижването по пътищата в Сърбия е умерено, само че се чака да се ускори по пътищата към Черна гора, Босна и Коридор номер 10. Заради чакането на границата и на пунктовете за заплащане на такса на автомагистралите през Сърбия на водачите ще им би трябвало повече самообладание при пътуването, отбелязва Автомобилният съюз на Сърбия.
Източник: fakti.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР