На изборите в неделя трябва да се гласува за България

...
На изборите в неделя трябва да се гласува за България
Коментари Харесай

Джамбазки: Има опасност от мигрантска вълна, да усилим охраната на границата

На изборите в неделя би трябвало да се гласоподава за България и за българите, против монополите. Това прикани Ангел Джамбазки, съпредседател на Вътрешна македонска революционна организация и претендент за народен представител.

Джамбазки предизвести за надвисналата заплаха над страната ни от нова мигрантска вълна, идваща от Турция. Той означи, че през последните месеци в региона на Одринско се образува голяма група от хора, към стотина хиляди души, които се приготвят да потеглят към Европа. „ Въпросът е кой маршрут ще изберат – през Гърция или България “, съобщи пред Българска национална телевизия Джамбазки.

Той сигнализира, че през последната година границата ни е замязяла на разграден двор. Съпредседателят на Вътрешна македонска революционна организация акцентира знанието на човешкия фактор при защитата и недопускането на наша територия на мигранти. „ Винаги е значим човешкият фактор, единствено по себе си оборудването и снаряжението не може да спре мигрантите. Дейността би трябвало да бъде проведена по този начин, че хората, които прескачат оборудването да бъдат хванати и върнати назад “, сподели Джабмазки.

За задачата от Вътрешна македонска революционна организация оферират да има непрекъсната бройка на гранична полиция, а не да се командироват чиновници на реда от вътрешността на страната, които не знаят терена и нямат нужното образование. Много е значимо също по този начин да забележим хванати, упрекнати и наказани контрабандисти на хора и чиновници на Министерство на вътрешните работи, които подкрепят каналджиите, акцентира Джамбазки.

Той насочи директни обвинявания към „ Демократична България “ и Мая Манолова, които са трансформирали Изборния кодекс по този начин, че Движение за права и свободи да получи повече депутати с гласовете от Турция.

„ Те отстраниха изискването за ограничение на броя на секциите в страни от Европейски Съюз. Те разрешиха на Ердоган да отвори изборна секция в баничарници и кебабчийниц “, сподели Джамбазки и добави, че „ има група български политици, които за няколко копейки отиват в съветското посолство; друга група отиват в американското, а Анкара си избира свои народни представители “.

Джамбазки приветства успеха на италианската последна десница на изборите в неделя.

„ В Европа стартира да се появява разсъдък след десетилетия на ляво и комунистическо ръководство. Трета страна в Европейски Съюз ще бъде ръководена от десни хора с патриотични убеждения “, сподели той.

Съпредседателят на Вътрешна македонска революционна организация акцентира, че стълбовете на нацията са вярата в Бог и фамилията, които всички десни консервативни европейски сили споделят. /БГНЕС
Източник: bgnes.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР