На изборите в неделя очакваме вашата много мощна подкрепа, за

...
На изборите в неделя очакваме вашата много мощна подкрепа, за
Коментари Харесай

Делян Пеевски: България е една, хората са едни - не трябва да ги делим! Те искат редовно правителство и нашата отговорност е да направим необходимото да го има

На изборите в неделя чакаме вашата доста мощна поддръжка, с цел да се направи всичко належащо по-късно да има постоянно държавно управление и страната да излезе от омагьосания кръг на политическото безвремие. Да се спре с опълчването, напрежението и несигурността.

С тези думи се обърна към деятелите и симпатизантите на Движение за права и свободи - Ново начало в Якоруда водачът на Движение за права и свободи Делян Пеевски, който е лидер на листата на обединението в Благоевград и Хасково в последния ден от предизборната акция.

Най-важното е да работим за хората! А хората чакат да има отговорно и устойчиво държавно управление и политици, които им дават сигурност. Движение за права и свободи - Ново начало може и носи тази отговорност, акцентира Пеевски.



Аз мога да кажа, че всичко което съм заречен, съм извършил и ми е елементарно, на всички места където и да отида, тъй като знам, че съм извършил поетите задължения, подсети водачът на Движение за права и свободи.

Вие помните какво беше в Якоруда, преди да стане кмет Мехмед Вакльов. Аз го знаех - заложим ли на младежи, които вие да подкрепите, нещата се случват, подсети той.

Но към момента има места, където са наши братя и сестри, които ние би трябвало да освободим от дерибеите, от тяхното заплашване и мачкане на хората. И през днешния ден, и през цялата акция наши хора се оплакваха, че политическите ни съперници се пробват да ги опълчват и да ги притискат, сподели Пеевски.

Това би трябвало да престане и хората да живеят обикновено. България е една, хората са едни - не би трябвало да ги разделяме! Никой не може да спре новото начало. Бъдещето е за нас, съобщи водачът.

В предизборните срещи на Делян Пеевски в Якоруда се включиха претендентите за народни представители от Движение за права и свободи - Ново начало за 01 МИР Благоевград - Фатима Йълдъс, Меджетил Мименов, Ахмед Ходжов, Айлин Хадживезула, Джемал Робов, Исмет Узунов, Ислиханка Терзиева, Росица Медарова, Яхя Сантур, Димитър Андонов.



Присъстваха още Арбен Мименов - кмет на Сатовча, Мехмед Вакльов - кмет на Якоруда, Ради Ревански - кмет на Белица, Феим Иса - кмет на Гърмен, общински ръководител на Движение за права и свободи в  Якоруда Мустафа Сирачки, общински ръководител на Движение за права и свободи в Сатовча Елвер Шаматарев, общински предсесател на Движение за права и свободи в Хаджидимово Фейджери Терзиев, на Сандански - Аспарух Костадинов, на Белица - Алиш Куньов, на Гърмен - Али Авдиков, регионалният юношески ръководител на Движение за права и свободи Ати Камбер, Юруково - Салих Алачов, Акия Манзурски - Конарско, Джемиле Карафеиз - Бунцево, Муса Шарански - Черна Места, Юсуф Илански - Смолево, Ахмед Уцьов - Аврамово, Юсуф Вакльов - Бел Камен, Вълкосел - Меджетил Мименов, на Черешово- Алиш Куньов.
Източник: skandal.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР