На изборите наесен ще се търсят варианти за явяване под

...
На изборите наесен ще се търсят варианти за явяване под
Коментари Харесай

Емил Кабаиванов чака ГЕРБ за местните избори в Карлово

На изборите наесен ще се търсят разновидности за явяване под формата на локална коалиция ", сподели пред Радио „ Фокус “ кметът на Карлово и зам.-председател на Съюз на демократичните сили Емил Кабаиванов.

Една от сполучливите формули за явяване на локалните избори са обединенията, добави той.

„ Колегите от ГЕРБ, с които формираме болшинство в Общинския съвет към този момент втори мандат и те вземат участие в ръководството на общината, имат зам.-кмет, ръководител на Общински съвет, те ще имат заседание на 8 август, на което ще решат за явяването си на локалните избори. Аз желая да мине тяхното заседание, откакто да се срещна с тяхното решение дали ще ме поддържат, или ще повдигнат своя кандидатура, тогава ще решим формата, под която да участваме. Но при всички случаи ние ще си партнираме, тъй като за мен партии и хора, които са идейно близки, организации, които са членове на едно европейско фамилии, като ЕНП, които са дружно в локалното ръководство, имат опита и желанието да продължат да работят, би трябвало да бъдат дружно и в идващия мандат. Конкретната формула ще стане ясна, откакто сътрудниците проведат своето заседание. Ние сме в ежедневни диалози, обменяме мисли, хрумвания по какъв начин да намерим най-хубавата форма, с цел да имаме болшинство в Общинския съвет, да реализираме най-хубав резултат за кмет на общината и да имаме повече кметове на кметства в Община Карлово “, изясни Емил Кабаиванов.

На няколко общини в България Съюз на демократичните сили или ще има кмет на община, или ще има задоволително на брой общински съветници, с цел да бъде фактор в това, което ще се случва в българското локално самоуправление, предвижда зам.-председателят на Съюз на демократичните сили.
Източник: novini.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР