На изборите има ясен победител - - и изцяло тях

...
На изборите има ясен победител - - и изцяло тях
Коментари Харесай

Какви са вариантите за коалиционен кабинет?

На изборите има явен победител - - и напълно тях на отговорност е да сглобят държавно управление. пристигна времето да се види тяхното политическо майсторство. Най-големият стопански растеж се повдигна по време на кабинета " Петков ", тогава се живееше добре. Владимир Йончев от Offnews.

Има два реалистични разновидността за държавно управление - коалиция сред и Има Такъв Народ с поддръжката на или държавно управление на малцинството на, без знакови политически лица, което да бъде крепено за приемането на бюджета до септември. Коалиция с ще бъде краят на Демократична България., и също са ясна коалиция, която смъкна работещото държавно управление на Политическа партия ", акцентира той. 

Петьо Цеков от вестник " Сега " счита, че от известно време сме в обстановка, в която никой не желае да вземе властта.

" Всеки сега калкулира загубите си - те са освен имиджови, а всевъзможни. През последната година и нещо Борисов работеше в посока, че  е естествено и десните да са в коалиция. Сега 75% от електората на споделя, че това е напълно естествено. Около 40% от гласувалите за ПП-ДБ поддържат такава коалиция. Ако се образува конституционно болшинство, ще бъде най-добре - всички партии без " ". Само една група хора от Политическа партия стопира коалиция с, от Демократична България са по-склонни на това ", съобщи той.
Източник: novini.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР