На изборите играехме за победа, искахме да управляваме. ГЕРБ не

...
На изборите играехме за победа, искахме да управляваме. ГЕРБ не
Коментари Харесай

ПП: ГЕРБ не искат да управляват, а за Митрофанова...

На изборите играехме за победа, искахме да управляваме. ГЕРБ не са готови, те не желаят да ръководят. Не виждам действителни дейности и от контактната група. Това разяснява за " Офанзива " Михал Камбарев от " Продължаваме Промяната ".

" Ние сме най-скучната партия, ние сме градивна съпротива. Ако мандатът пристигна при нас, ще създадем Национален съвет и ще решим. Трябва да се одобри бюджета за 2023, както и 22 закона за Плана за възобновяване, по тази причина имаме потребност от устойчиво държавно управление. Бъдещият министър председател не би трябвало да е сламен човек или пощенска кутия. Трябва да е специалист и политик, да носи ясна отговорност ", счита той.

По думите му въпросът с Митрофанова е размил контурите. " ГЕРБ не поддържаха тя да не участва в Народно събрание, по-късно направиха изказване с противоположното изказване. Тази тематика разми границите и прекомерно дълго се разисква. Не виждам бездна сред Политическа партия и Българска социалистическа партия, показахме, че когато би трябвало да вземаме решения можем да сме градивни ", счита Камбарев.

Според него многото смени в Министерство на вътрешните работи са неправилни. " Бях отчаян, че отпред на БАБХ застана индивидът, който бе подготвен да подписа контракт с " Евролаб ". Служебният кабинет не би трябвало да подхваща такива дейности, а да провежда изборите. ГЕРБ, Движение за права и свободи и " Възраждане " имат болшинство и имам опасения, че е допустимо да се направи проформа промяна, която да замаже очите на хората и отпред на КПКОНПИ да се назначи човек, който нищо не прави ", уточни той.
Източник: fakti.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР