на ITVАлисън Хамънд се готви да раздава кучешки лакомства и

...
на ITVАлисън Хамънд се готви да раздава кучешки лакомства и
Коментари Харесай

Алисън Хамънд е обявена за заместник на Пол О`Грейди в For The Love Of Dogs

на ITV

Алисън Хамънд се готви да раздава кучешки лакомства и да размахва опашки, когато е оповестена за новия водещ на награждаван сериал на ITV, For The Love of Dogs.

Звездата от This Morning Алисън ще се насочи към дома за кучета и котки Battersea, с цел да помогне на животните, за които се грижат, да търсят ново място за живеене след тъжния гибелта на доста обичания водещ Пол О'Грейди предходната пролет.

С повече изоставени и бездомни кучета, нуждаещи се от грижи от всеки път, поредицата от шест елементи ще опише историите на някои от последните идващи в Батърси, до момента в който Алисън запретва ръкави и оказва помощ на експертния личен състав и доброволците на Battersea да се грижат за животните и да ги приготвят за евентуалните си нови притежатели.

За новата си роля Алисън сподели: „ Много съм наясно, че в никакъв случай не мога да заменя емблематичния Пол в този прелестен сериал, само че в случай че мога да продължа да мятам светлина върху брилянтната работа, осъществена в Battersea, и да оказа помощ да опиша...

Прочетете целия текст »

Източник: worldnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР