На историческата среща на президента на САЩ Доналд Тръмп с

...
На историческата среща на президента на САЩ Доналд Тръмп с
Коментари Харесай

Някои пикантни моменти от срещата Тръмп-Ким

На историческата среща на президента на Съединени американски щати Доналд Тръмп с водача на КНДР Ким Чен-ун не липсваха и пикантни моменти.

Американският водач сподели " Звяра " на вожда на КНДР . Ким прегледа интериора на президентската лимузина, която е на стойност 1,6 милиона $. Незаплануваната авансово къса разходка до бронирания автомобил се организира след работния обяд.



 КНДР изоставя нуклеарните бомби и ракетите, ние прекратяваме военните учения, разгласи Тръмп Обновена
КНДР изоставя нуклеарните бомби и ракетите, ние прекратяваме военните учения, разгласи Тръмп

Санкциите остават на този стадий

Младият водач на тоталитарната страна се усмихваше, до момента в който разглеждаше автомобила , който е предпазен против офанзиви с бойни оръжия и даже с химически оръжия.

WATCH: President Trump walks with Kim Jong Un to show off his presidential limousine that is nicknamed "The Beast. " https://t.co/SjJeNHlVRD pic.twitter.com/f2CJ4ZHR6x
— NBC News (@NBCNews) June 12, 2018

 Ким е доста интелигентен и са основали доста специфична връзка, разяснява Тръмп
Ким е доста интелигентен и са основали доста специфична връзка, разяснява Тръмп

Решихме да оставим предишното зад себе си, светът ще види значима смяна, добавя Ким Чен-ун

Интересен епизод от историческата среща беше и късият коментар на Доналд Тръмп пред публицистите преди да стартира работният обяд.

Ким Чен-ун реагира с каменно лице, гледайки съмнително, след като Тръмп се пошегува с публицистите.

 Тръмп и Ким с историческо здрависване Обновена
Тръмп и Ким с историческо здрависване

Започна срещата в Сингапур

Той шеговито изиска от публицистите да демонстрират водачите като " симпатични, хубави и слаби ".



В различен епизод от срещата, секунди след историческото здрависване, Ким Чен-ун направи коментара на деня съгласно някои медии.

Наясно, че светът сега гледа към тях и мнозина хора не са очаквали сходно нещо, уловен от камерите Ким Чен-ун съобщи при започване на срещата си с Доналд Тръмп, че " доста хора по света ще си помислят, че това е фантастична сцена от научнофантастичен филм ". След това двамата водачи разговаряха уединено в продължение на 41 минути.



Севернокорейският водач отхвърли да употребява за подписването на документите писалката , предоставена от сингапурските домакини на срещата му с президента на Съединени американски щати. Вместо нея той взе подадената от сестра му Ким Йо-чен.



Сингапурският вестник " Стрейт таймс " разгласява видео с нападателния метод на Доналд Тръмп при здрависване със международни водачи, в това число и с водача на КНДР.

Източник: news.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР