На истински военен арсенал се натъкнаха ченгета от Разлог вчера,

...
На истински военен арсенал се натъкнаха ченгета от Разлог вчера,
Коментари Харесай

Акция в разложкото с. Добърско! Откриха военен арсенал и ловни трофеи в дома на бизнесмен, участвал в кражба на фотокапан от НП Рила

На същински боен боеприпас се натъкнаха ченгета от Разлог през вчерашния ден, при следствие на кражба на фотокапан от Национален парк парк Рила. Колеги на разложките ченгета от друго полицейско ръководство съобщили, че разкрили крадения капан у лице, което те проверявали и което декларирало, че този фотокапан му е възложен от клиент, с цел да му смени паролата.

В резултат на взаимни дейности на две дирекции се стигнало до разкритието, че фотокапанът е краден и възложен за промяна на ключова дума от мъж от разложкото село Добърско, който получил към този момент готовия фотокапан. Последвали незабавни дейности и в дома на Яни Б. е осъществен обиск, при който крадената движимост е открита, разкриха източници на Struma.com.

Оказало се, че Яни има съизвършител в кражбата и това е Огнян Б., който е локален предприемач, притежател на компания за преправка на дървен материал. Направен е обиск в дома на предприемача и ченгетата попаднали на боен боеприпас. Открити са ловна карабина, пушка и голям брой патрони за разнообразни типове оръжия Иззети са и взривни материали, както и над 20 ловни трофея. Мъжете от Добърско са арестувани, казусът е предаден на прокуратурата в Разлог.
П. Петров

Източник: struma.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР