На игра на знания бяха подложени момичетата от имението на

...
На игра на знания бяха подложени момичетата от имението на
Коментари Харесай

О, свещена простота! Маги от „Ергенът” се оказа с елементарна липса на интелигентност

На игра на познания бяха подложени девойките от имението на любовта, които не бяха на среща с Алек. На момите се наложи да дават отговор на въпроси от обща просвета, които им  зададе Наум. Като всеки бе от друга сфера и не би трябвало да затрудни нито една от тях, в случай че е ходила на учебно заведение, дори и да няма по високо обучение.

Върху главата на всяка участничка бе сложена каска със съд за течност. И при веки неверен отговор срешилото момиче трябваше да бъде залято с течност, до момента в който й се препълни контейнера и тя отпадне от играта.

Барбара единствено промълви първоначално: „ Ще станем за срам и ще се изложим като кифлажийки! ”

Няма обаче да повярвате коя от дамите се изложи най доста и стана за смях на другите. Фаворитката за продобиване на сърцето на Алек не можа да отговори на множеството въпроси и отпадна една от първите. Заедно с Криси.

Въпреки, че Магдалена е на 36 години и би трябвало да е понаучила нещо не бе чувала за спечелилият влиятелната премия „ Букър ”Георги Господинов.  А още повече се изложи когато отговори, че Христо Ботев е написал „ Опълченците на Шипка ”.

А феновете не можаха да повярват на очите си,  че в нашето общество има такива неуки човеци все едно живели в клетка: ”След като се оказа че Маги една краставица не може да нареже, че няма никакви ползи отвън авантюристичния си живот и не умее да ръководи страстите си, в този момент се видя и цялостна липса на обща просвета. Прилича на мутреса и то от мързеливите, неспособни да правят нещо, оставят се на течението, да ги водят нанякъде и да си живеят добре и това им е задоволително! ”

Автор: Facebook

 

 

 

 

Източник: kliuki.net

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР