На Игнажден служителите на хотел Ростов Плевен, Рада Съйкова и

...
На Игнажден служителите на хотел Ростов Плевен, Рада Съйкова и
Коментари Харесай

Служители на хотел Ростов зарадваха с лакомства и подаръци деца без родители

На Игнажден чиновниците на хотел Ростов Плевен, Рада Съйкова и Емилия Петрова връчиха празнични торбички с лакомства, дарове за всяко дете съгласно пожеланията, които са отправили към Дядо Коледа, както и плодове за празничната им софра.



Този жест на великодушие, внимание, добрина и грижа стана вероятен с помощта на притежателя на хотел Ростов господин Васил Антонов и неговия прелестен екип.

Директорката на Комплекса за обществени услуги в Пордим и Защитеното жилище в с. Згалево, Лидия Симеонова изрече голямата си благодарност и признателност за добротата и насладата, която внесоха чиновниците на хотел Ростов и господин Васил Антонов към децата и младежите. За всички имаше и почерпка в хотела, а малчугатите побързаха да отворят торбичките с дарове измежду, които имаше пъзели, часовник, колонки, пожарна и доста други стремежи на всичките 16 деца и младежи от град Пордим и с. Згалево. Председателят на Националното съдружие на сираците в България, Слави Михайлов показа, че този акт на състрадание от страна на чиновниците на хотел Ростов и господин Васил Антонов не е еднократен и благодари за големите сърца, които имат. Той не пропусна да означи, че положителното се прави с готовност и сърце и жеста на тези хора е образец за това.

Източник: darik.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР