На хоризонта се зададе нова футболна игра с прогнози, която

...
На хоризонта се зададе нова футболна игра с прогнози, която
Коментари Харесай

Nostrabet Tipster League – Футболна игра с големи награди

На хоризонта се зададе нова футболна игра с прогнози, която дава огромни награди на играчите. Става дума за типстър лигата на Nostrabet, които дават късмет на своите гости да печелят от прогнозирането на мачове от Европа. Най-хубавото е, че при тях не се изисква депозит, с цел да играете. Залозите са изцяло безвъзмездни, а в случай че сте положителни в предвиждането на известната игра с топка, то тогава ще имате късмет да се докоснете до парични и предметни хонорари.
Какво е Nostrabet Tipster League?
Типстър лигата в уеб страницата на Nostrabet, е налична за всеки пълновръстен състезател. В нея има значително футболни срещи, за които би трябвало да се даде прогноза. Вие поставяте знак за победител в мача (1, X, 2) и в случай че познаете попадате в месечното класиране. Тук, за разлика от букмейкърските уеб сайтове, не плащате нищо, с цел да участвате. Играта е безвъзмездна и изцяло свободна, а това е решение без аналог до този миг. Единственото, което се изисква, е да имате предвидите края на мачовете.

За да се включите в типстър лигата, е належащо да извършите регистрация, която се прави доста елементарно и не лишава време. След като създадете своя профил ще получите виртуални точки за своя старт. По време на играта ви ще трупате още точки по пътя към триумфа. Наградният фонд ще се разпредели сред първите 10 типстъра, като всеки от тях получава част от общо 1000 лв..

Всички футболни прогнози, като те могат да бъдат потребни, както на самите играчи, по този начин и на посетителите на уеб страницата, които се интересуват от настоящите предвиждания. Естествено, всеки чете прогнозите на своя отговорност, защото във футбола нищо не е безусловно несъмнено и постоянно могат да се получат непредвидени изненади в дуелите.  
Какви са премиите в тази игра?
На първо място е очакван общ награден фонд от 1000 лв., за който към този момент споменахме. Освен него обаче има и предметни облаги, измежду които iPhone 13 Pro, Дрон и игралната подпора Playstation 5. Как се усвояват премиите може да прочетете непосредствено в разпоредбите оповестени на уеб страницата. Най-важно е месечното класиране и броя на сполучливите предвиждания, които сте създали.

Колкото повече точки натрупате от играта, толкоз по-голям става шанса да бъдете наградени. Имате право да вършиме безграничен брой прогнози за деня, стига да не са на еднакъв мач. На месечна база, е нужно да се създадат най-малко пет прогнози. В края на месеца се гледа класирането и типстърите от 1 до 10 място ще вземат заплащане.

На 29-ти май, 2022 пък ще бъдат изтеглени щастливците, които ще сграбчен чисто нов айфон, PS 5 или дрон DJI Mavic Mini. Това ще бъдат първите трима в крайното класиране, а за останалите играчи до пето място са планувани облаги в размер на 500 лв. и 300 лв..
В резюме
По-горе ви посочихме информация модерната в последно време типстър лига в интернет. Разказахме ви, по какъв начин се взе участие в нея и какви награди може да очаквате. Надяваме се, че обявата е била забавна и потребна за вас, а в този момент в края желаеме да ви пожелаем шансът да не ви напуща, и да се похвалите с краен триумф в игрите с прогнозиране на футболни мачове от Европа и света.

Още от ПРОГНОЗИ:
Източник: actualno.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР