На хората нищо не може да им повлияе като им

...
На хората нищо не може да им повлияе като им
Коментари Харесай

Проф. Тодор Кантарджиев: Доближаваме платото при разпространението на ковид

На хората нищо не може да им повлияе като им кажеш, че би трябвало да са по-внимателни. Драстични ограничения не се чакат. При нас ще се приложат някои стъпки, които са съобразени с епидемиологичната обстановка. Доближаваме платото.

Това сподели по НТВ проф. Тодор Кантарджиев по отношение на разпространяването на Ковид.

Много се промени микробиологията на вируса. Многократно по-лека е инфекцията. Не е станал като грип, два пъти е по-опасен. Сега би трябвало да се управлява. Трябва хубаво проветряване.

В градският превоз е хубаво да се носят маските. минаваме на втория стадий. Сега ще се направи на някои места маски - тук-там, където има доста хора. последно ограничения ще има в учебните заведения. Всичко ще е меко и задоволително на хората. като се вкараха маските в превоза - виждате, че има гладко нарастване на интензитета на вируса. От месец моля да се върнат тестванията, които се заплащат от касата.

В Европа има пет дни карантина и изолираност. Подготвя се заповед непосредствено да минем на пет дни, по този начин, както е в Съединени американски щати. Има ли болен в фамилията, в случай че другите не са имунизирани, и те ще се разболеят.

27 % карат повторно коронавирус. Омикронът по този начин мутира, че може да се заразиш отново. Една ваксина или бустер те пази през идващите 4 месеца. Ваксинирането през предходната година е хубаво да създадем бустер. В момента се търси има ли податливост към второ-трето каране. Търси се генетичното им влечение. В Съединени американски щати споделят, че си здрав, в случай че нямаш температура. В Европа- в случай че нямаш позитивен антигенен тест. Ваксините защищават от тежко превозване на болестта.

Немитите ръце водят до стомашни разстройства. Те са бактериални инфекции. Става въпрос за скотски артикули, те би трябвало да са в хладилника. Малко е евентуално да се разболееш от морето и басейн. Хубаво е след море, да се полееш с вода. И дамите да си сменят банските със изсъхнал. На морето пийте бутилирана вода.
Източник: lupa.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР