На хората им е трудно да разберат, че не съм

...
На хората им е трудно да разберат, че не съм
Коментари Харесай

Боряна Калейн за сълзите и разочарованията: Имаше момент, когато исках да се откажа от спортната си кариера

" На хората им е мъчно да схванат, че не съм машина, аз съм човек също. Понякога самата аз изпитвам мощни страсти и не всеки път съумявам да покажа своя най-много. Това е нещо, което единствено аз знам по какъв начин си го претърпявам. Никога не съм се отказала. Колкото пъти и да съм се проваляла, аз съм ставала и съм се опитвала още веднъж ", сподели Боряна Калейн в ексклузивен диалог с Мариян Станков – Мон Дьо пред NOVA.

" Аз платих доста огромна цена в сълзи, в разочарования, само че по този начин открих себе си и осъзнах, че съм мощен човек, който може да се оправи с всичко, което изиска. Не знам дали мога да дам цена на това нещо. Моята цел постоянно е била нещо по-голямо ", сподели още Калейн. Тя показа, че е имала един миг в спортната си кариера, когато е желала да захвърли бухалките: " Преди година и половина, тъкмо преди международната купа в София. Тогава бях в доста тежък миг прочувствено. Аз се докарах до него, тъй като стопирах да имам вяра в своя триумф. Изпаднах в огромна и дълбока дупка ".

" Като че ли не съумях да се съвзема изцяло след Токио. Продължих да падам в тази дупка малко по малко. През 2022 не съумях да вземам участие в международното състезание. Следващата година не съумях да пускам по отношение на моите упования ", описа тя. " Чувствах се като най-големия неуспех на света ", добави тя. " Аз съм доста упорит човек, самокритична съм и вместо да ми оказва помощ, това стартира да ме мачка ", сподели още Калейн.

" След Токио имах диалог с персоналния ми треньор. Тя ме уверяваше, че към момента има какво да дам на художествената гимнастика, че би трябвало да си дам малко повече време и да имам самообладание към себе си.

Не бях безапелационна, само че бях доста покрай това да се откажа ", показа олимпийската състезателка.

" Аз демонстрирах нова светлина на художествената гимнастика - това да сме в облик, а не просто да изпълняваме дадени детайли с апарат. Влагам сърце и душа във всяко съчатение ", съобщи тя.

Гледайте цялото изявление във видеото.

Всеки миг е значим! Последвайте ни в  и , с цел да сте в крайник с тематиките на деня
Източник: dariknews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР