На хората им е омръзнало от старите муцуни в политиката.

...
На хората им е омръзнало от старите муцуни в политиката.
Коментари Харесай

Габриел Вълков: Младите от левицата сме алтернативата на старите муцуни в политиката – Борисов и Пеевски

„ На хората им е омръзнало от старите муцуни в политиката. Те не желаят повече Борисов и Пеевски, а същинска смяна, нови лица и виждат алтернативата в нас – младите. “ Това съобщи лидерът на листата на „ Българска социалистическа партия – ОБЕДИНЕНА ЛЕВИЦА “ в 23 МИР – София Габриел Вълков пред БНР.
Вълков уточни, че обединяването на лявото пространство в България е последвано и от възобновяване на лицата на левицата, като той самият е най-младият лидер на най-младата листа в страната. „ Водачът на 24 МИР също е юноша от Младежкото обединяване в Българска социалистическа партия, в цялата страна има младежи на челни позиции. Това също е част от процесите вляво, които започнахме – водачите отстъпиха крачка обратно, с цел да се случи това обновяване и да се върне една нормалност в политиката, която в последните години ни липсва “, разяснява той.
На тези избори младите политици от левицата показват и нова стратегия, написана от младежи за младежи – „ Първа работа! Първи дом! Първо дете! “. „ С нея даваме действителен еднакъв старт в живота на всеки младеж – от момента, в който приключи своето обучение и си търси работа, през това страната да влага в неговото първо жилище, където да отгледа фамилията му, до еднократната помощ, която предлагаме от 5 000 лева за раждане на първо дете, 10 000 лева за второ и трето дете на работещи родители “, изясни Габриел Вълков.
Той е на мнение, че в политиката би трябвало да се върнат диалозите сред партиите, само че те да бъдат на кардинална основа. „ Не считам, че можем със старите лица да вършим нова коалиция. Това значи без ГЕРБ и Движение за права и свободи. Трябват нови хора от всички партии, които там липсват. Властта е в българските гласоподаватели – дано изберат нещо друго, с цел да може да се сформира едно обикновено работещо експертно държавно управление “, сподели още претендентът за депутат. 
В умозаключение Вълков прикани хората да се доверят на „ Българска социалистическа партия – ОБЕДИНЕНА ЛЕВИЦА “ с номер 28: „ Подкрепете ни, тъй като имаме потребност от същинска смяна в българската политика. “
Източник: duma.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР