На хартия, ако гледаме последните 10 години като бюджет, успехи,

...
На хартия, ако гледаме последните 10 години като бюджет, успехи,
Коментари Харесай

Ел Маестро: Копенхаген е фаворит, но утре шансовете са 50/50

" На хартия, в случай че гледаме последните 10 години като бюджет, триумфи, даже като треньор, те са любимец. Но когато гледах техния тим и познавайки нашия, мисля, че възможностите в утрешния мач са 50/50 ", разгласи наставникът на ЦСКА-София Нестор Ел Маестро преди утрешния дуел с Копенхаген от третия квалификационен кръг на Лига Европа.

" Червените " одобряват датския отбор на Националния стадион " Васил Левски " от 20:45 часа на следващия ден, а седмица по-късно ще гостуват в Дания за реванша. " Ще дадем всичко от себе си на следващия ден. В последните няколко мача играхме добре, само че за първи път през този сезон ще играем против тим, който като характерности е по-добър от нас, тъй че ще бъде друго. Утре, когато излезем на терена, никой няма да мисли кой е любимец и кой - новобранец, и двата отбора ще играят за победа. На хартия, в случай че гледаме последните 10 години като бюджет, триумфи, даже като треньор, те са любимец. Но когато гледах техния тим и познавайки нашия, мисля, че възможностите в утрешния мач са 50/50. Ние би трябвало да използваме мощните си оръжия. Винаги обичам да нагласям тактиката към отличителните качества на нападателите. Знам, че няма да е доста добра концепция против този тим да използваме дълги топки към централния нападател, само че аз познавам качествата на моите футболисти ", разяснява Ел Маестро на днешната конференция.

" Няма да ви кажа тактиката си, само че сме се подготвили доста в детайли и знаем всичко за тяхната игра, както са създали и те. Ние сме доста стимулирани, това е най-важният ни мач за сезона досега, само че същото се отнася и за тях. Така че чакам един добър мач. Те са доста добър тим, с доста положителни и скъпи играчи. Добре проведени са, с доста умел треньор. Голямото предизвикателство за нас ще бъде дали можем да се противопоставим на един толкоз проведен тим на високо равнище. Те са от по-добро състезание, играят съществени мачове всяка седмица, за тях е обикновено всяка година да играят в груповата фаза и даже по-напред. Но аз имам вяра в нашия тим и сигурно на следващия ден на Копенхаген няма да е елементарно ", добави треньорът на " армейците ".

Ел Маестро разкри, че опитният бранител Станислав Манолев няма да е подготвен за утрешния мач, а отборът ще бъде и без санкции Николай Бодуров. /БГНЕС
Източник: dnesplus.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР