На халфа на Манчестър Юнайтед Бруно Фернандеш трябва да му

...
На халфа на Манчестър Юнайтед Бруно Фернандеш трябва да му
Коментари Харесай

Трябва да се отнеме капитанската лента от Бруно Фернандеш

На халфа на Манчестър Юнайтед Бруно Фернандеш би трябвало да му се отнеме капитанската лента, счита легендата на клуба Рой Кийн, съобщи " Ройтерс ". Той подлага на критика остро португалския национал за представянето му в градското дерби в неделя, извоювано от Манчестър Сити на " Олд Трафорд " с 3:0.

" От това, което видях през днешния ден, бих лишил лентата на Фернандеш. " Той няма темперамент за капитан. Само хленчи, стене ", сподели за халфа Кийн пред Sky Sports.

" Бих почнал с това, тъй като това е в контрола на мениджъра. Той е тъкмо противоположното на това, което желая да виждам от един капитан ", сподели още ирландецът.

Така Кийн повтори мнението на Гари Невил за Фернандеш от миналогодишната загуба от Ливърпул с 0:7, която е най-тежката от 1931 година. Тогава Фернандеш изглеждаше изцяло беззащитен в мач, като единствено ръкомахаше и правеше знаци на мениджъра Ерик загар Хаг да го смени. " Мисля, че част от държанието му пред второто полувреме беше скандално ", сподели тогава Невил, който също е бил капитан на Юнайтед.

Фернандеш стана капитан предишното лято, когато лентата бе отнета от Хари Магуайер.

" Като го гледах през днешния ден още веднъж, съм на мнение, че наложително би трябвало да му бъде отнета капитанската лента. Знам, че това е огромно решение, само че Фернандеш няма темперамент да бъде водач ", сподели още Рой Кийн.
Източник: novsport.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР