На група равини от Юта беше казано да премахнат знаци,

...
На група равини от Юта беше казано да премахнат знаци,
Коментари Харесай

Юта Джаз каза на равините да премахнат табелите „Аз съм евреин и се гордея“ по време на игра с участието на Кайри Ървинг

На група равини от Юта беше казано да отстранен знаци, които заявиха „ Аз съм евреин и се гордея " от баскетболен мач в понеделник, тъй като им беше казано, че разсейва играчите.

Равин Авреми Зипел е дълготраен почитател на Юта Джаз и беше на Delta Center понеделник вечерта, с цел да видите тима против Далас Маверикс.

Той и трима други равини донесоха знаците, с цел да стачкуват против присъединяване на Кайри Ървинг, в този момент състезател на Маверикс, който беше отхвърлен от Бруклин Нетс през 2022 година за туитване на връзка към филм, считан за антисемитски, и за това, че в началото не съумя да се отхвърли от него.

Лигата срещу клеветата отхвърли последващото подаяние на Ървинг от $500 000 и Nike се раздели комерсиалните си връзки с него.

Zippel сподели в поредност от изявления на X, че Ървинг е забелязал знака при започване на първото тримесечие и му е споделил: „ Няма потребност да пренасяме това в игра. " Зипел сподели, че по-късно Ървинг е приказвал с екипа п...

Прочетете целия текст »

Източник: worldnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР