На група равини беше казано да премахнат своите Аз съм

...
На група равини беше казано да премахнат своите Аз съм
Коментари Харесай

Юта Джаз каза на равините да премахнат знаците „Аз съм евреин и се гордея“, след като се твърди, че това е разсеяло Кайри Ървинг

На група равини беше казано да отстранен своите „ Аз съм евреин и съм горделив ” подписва на мача на Юта Джаз в понеделник, откакто се твърди, че е предизвикал „ разпръскване ” на играча на Далас Маверикс Кайри Ървинг.

Равин Авреми Зипел, цялостен живот почитател на джаза, сподели, че е получил билети за себе си, брат си, татко си и другар, с цел да седне на корта в Delta Center, с цел да гледа по какъв начин баскетболният тим се изправя против Маверикс и да стачкува против Ървинг, който беше отхвърлен от Бруклин Нетс през 2022 година за туитване на връзка към антисемитски филм и за първичния му неуспех да се отхвърли от него.

Равинът сподели, че е седнал преди мача и „ с тъничък гребен е проучил кодекса за държание на Jazz и кодекса за държание на NBA “, с цел да дефинира дали може да внесе такива знаци в играта – и счита, че ще бъде разрешено, сподели той пред Salt Lake Tribune.

Но през първата четвърт Ървинг се приближаваше до страничната линия, с цел да получи входящ пас и видя равините, които седяха наоколо с...

Прочетете целия текст »

Източник: worldnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР