На Григор Димитров предстои участие в турнира в Маями, който

...
На Григор Димитров предстои участие в турнира в Маями, който
Коментари Харесай

Григор Димиров: Трябва да контролирам емоциите си, това е по-важно

На Григор Димитров следва присъединяване в шампионата в Маями, който не е измежду сполучливите за него. До момента българският тенисист е стигал единствено до 4-ия кръг - през 2012 и 2016 година Той даде забавно изявление пред Tennis TV, в което приказва за конкуренцията в Маями и на какво се дължи подобрението в играта му.

" Този шампионат постоянно е бил малко по-особен за мен. Имал съм някои впечатляващи победи, само че в никакъв случай не съм успявал да стигна надалеч в конкуренцията. Но не желая да мисля за това в този момент, по-скоро желая да се освободя от огромните упования и от напрежението.

Трябва да управлявам страстите си, това е по-важно даже от играта. Съвършенството не съществува, значимо е по какъв начин разсъждаваш сега.

При мен подобряването е във всичко - физически, душевен. Смело мога да кажа, че даже и да играя на междинното си равнище, имам късмет против доста състезатели. Идва миг, в който би трябвало да започнеш да правиш нещата по-простичко или по-различно. Минал съм както през огромни моменти, по този начин и през огромни падения. Трябва да обичаш и успехите, и загубите. Сега желая да се развъртвам и като състезател, и като човек - двете вървят ръка за ръка ", съобщи Григор Димитров.

Първата ни ракета излиза на корта в Маями в събота против спечелилия от мача сред чилиеца Алехандро Табило (26 година, №44 в света) и американеца Брендън Накашима (22 година, №92).

 
Източник: lupa.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР