На Григор Димитров няма да му е скучно дори без

...
На Григор Димитров няма да му е скучно дори без
Коментари Харесай

Григор се чуди коя да избере след Мадалина: Сестрите Уилямс му се обясниха в любов

На Григор Димитров няма да му е скучно даже без Мадалина Генеа.

Той си има обожателки от различен диаметър.

Приятелството на Григор Димитров със сестрите Уилямс е добре известно на тенис обществеността, като първата ни ракета постоянно е посещал разнообразни свестки събития с двете, упражнявал е на корта дружно с тях и е посещавал техни мачове.

Легендарните американки пък постоянно са обичали да се майтапят под постовете на българина в обществените медии, което се случи за следващ път през вчерашния ден. Българинът посвети обява на всички хора, които са го подкрепили през миналата седмица в Париж, с цел да им благодари и да опише за страстите от една от най-силните седмици в своята професионална кариера, а Серина беше една от първите коментирали, заявявайки, че обича най-хубавия български тенисист.

Впоследствие към мненията се включи Винъс, която искаше да означи, че в действителност тя е най-голямата фенка на Григор и над сестра си в това отношение.

" Ай, ай, ай, какво ли ще каже Серина в този момент по въпроса "? - отвърна шеговито актуалният номер 14, който е определян за най-привлекатлния мъж в ATP Тура и от двете сестри Уилямс, съобщи tennis.bg

Източник: petel.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР