На гръцките острови такситата искат от клиентите си дори по

...
На гръцките острови такситата искат от клиентите си дори по
Коментари Харесай

Наш режисьор побесня: Гърция не е мустакати чичета, дерат българите с невиждани тарифи

На гръцките острови такситата желаят от клиентите си даже по 150 евро единствено за 20 км път от летището до хотела, оповестява режисьорът Стилиян Иванов, очевидец на локалната процедура за изнудване на туристи от България. Според информацията, туристите са оставени в лапите на локалните водачи, откакто локалните управляващи са спрели постоянната автобусна линия.

Това съставлява не дребен капан за пътуващите, изключително в случай че не са осведомени със обстановката. Последният полет от Атина до Кос приземява близо 200 пасажери в 23:00 часа. Местните насочват туристите към таксита, които вземат нереално високи суми - 150 евро за 20 км, което значи 50 евро на пасажер.

Стилиян Иванов споделя персонален опит, като той съумява да заплати единствено 30 евро за транспорт, откакто наел кола авансово, заобикаляйки дългото очакване на такси. Той предизвестява българите, които възнамеряват отмора на гръцките острови, да бъдат деликатни и да провеждат трансфер и други елементи авансово.

Стилиян Иванов споделя явното си отчаяние от отношението на локалните, като добавя, че някои гърци, макар че наподобяват гостоприемни и усмихнати, се явяват и алчни и не малко корумпирани. Завършва с рекомендация към всички пътуващи към Гърция да са готови и да заобикалят обстановки, които биха ги сложили в неприятно състояние и биха им развалили почивката.

Инфо: blitz.bg

 

Тагове: Гърция почивка Стилиян Иванов режисьор Атина КОС ваканция острови
Източник: kliuki.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР