На границата с Турция - на ГКПП Капитан Андреево и

...
На границата с Турция - на ГКПП Капитан Андреево и
Коментари Харесай

Километри от тежкотоварни камиони на границата с Турция

На границата с Турция - на Граничен контролно-пропусквателен пункт " Капитан Андреево " и на Граничен контролно-пропусквателен пункт " Лесово ", трафикът е извънредно натоварен на излаз за товарни коли. Това демонстрират данни за трафика на българските гранични контролно-пропускателни пунктове към 10.00 ч., споделени от Министерство на вътрешните работи.

От 19 март за влизане в Турция не се пропущат непознати жители с леки коли, микробуси и рейсове, пропущат се единствено турски жители . Пропускат се и товарни коли на Граничен контролно-пропусквателен пункт " Капитан Андреево " и на Граничен контролно-пропусквателен пункт " Лесово " в двете направления. Български жители се пропущат на влизане в България на трите гранични пункта с Турция.

На границата със Сърбия - на Граничен контролно-пропусквателен пункт " Калотина " и Граничен контролно-пропусквателен пункт " Връшка чука ", трафикът е естествен. По информация от сръбските гранични управляващи, на двата пункта се прекратява пропускането на всички пътуващи с леки коли, микробуси и рейсове в двете направления. Ще се пропущат единствено филантропични и товарни камиони, които ще бъдат конвоирани на тяхна територия. Преустановeно е прекосяването на хора и коли през сръбските пунктове, съпределни на Граничен контролно-пропусквателен пункт " Олтоманци ", Граничен контролно-пропусквателен пункт " Стразимировци " и Граничен контролно-пропусквателен пункт " Брегово ".
Източник: fakti.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР