На границата с Румъния трафикът е интензивен за товарни автомобили

...
На границата с Румъния трафикът е интензивен за товарни автомобили
Коментари Харесай

Нормален е трафикът на граничните пунктове с Република Северна Македония и с Турция

На границата с Румъния трафикът е натоварен за товарни коли на Граничен контролно-пропусквателен пункт " Кардам " на излаз от страната, оповестиха от Главната дирекция " Гранична полиция " -МВР, на уеб страницата си. Информацията за придвижването по граничните пунктове е към 6:00 часа тази заран.

Преминаването в сектор от моста при Граничен контролно-пропусквателен пункт " Русе " се реализира в една лента заради ремонтни действия. Участъкът е сигнализиран краткотрайно с пътни знаци, придвижването се контролира.

На границата с Гърция трафикът е естествен на всички гранични контролно-пропускателни пунктове. През граничните пунктове " Маказа ", " Златоград " и " Ивайловград " могат да минават единствено леки коли и микробуси.

По границата със Сърбия придвижването е обикновено на всички гранични пунктове. Строително-монтажни действия на Граничен контролно-пропусквателен пункт " Калотина " постановат краткотрайно свиване на пътните платна и метаморфоза на придвижването на преминаващите транспортни средства. През празничните дни пътуващите с леки коли следва да имат поради, че краткотрайната организация на придвижването преди и в зоната на граничния пункт може да удължи времето за прекосяване.

Нормален е трафикът на граничните пунктове с Република Северна Македония и с Турция.
Източник: inews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР