На границата с Гърция трафикът на автомобили тази сутрин е

...
На границата с Гърция трафикът на автомобили тази сутрин е
Коментари Харесай

Трафикът на автомобили през граничните пунктове тази сутрин остава нормален

На границата с Гърция трафикът на коли тази заран е естествен, оповестява Министерство на вътрешните работи.

На Граничен контролно-пропусквателен пункт "Промахон " гръцките управляващи краткотрайно преустановяват инспекциите с бързи проби за COVID-19 на влизащите в Гърция водачи на товарни коли.

За останалите, на които е позволено влизането в Гърция през Граничен контролно-пропусквателен пункт "Кулата " - "Промахон ", остават досегашните условия.

От 23:00 до 07:00 часа през Граничен контролно-пропусквателен пункт "Промахон " гръцките гранични управляващи пропущат единствено товарни коли в двете направления.

През Граничен контролно-пропусквателен пункт "Маказа " в двете направления непрекъснато ще могат да минават единствено товарни коли до 3,5 тона, извършващи интернационален транспорт на артикули, с един лидер с QR код, получен не по-късно от 24 часа. За излизане от Гърция пасажери ще бъдат допускани единствено от 07:00 до 23:00 часа.

През Граничен контролно-пропусквателен пункт "Илинден " - "Ексохи " се пропущат единствено товарни коли с един лидер след показване на QR код.

През Граничен контролно-пропусквателен пункт "Капитан Петко челник "- "Орменион " гръцките гранични управляващи пропущат единствено товарни коли.

През Граничен контролно-пропусквателен пункт "Ивайловград " и Граничен контролно-пропусквателен пункт "Златоград " не се пропущат никакви транспортни средства.

На границата с Румъния на на Граничен контролно-пропусквателен пункт "Видин " на излаз за товарни коли трафикът е натоварен. От 3 ноември влизащите на територията на Румъния от България, без значение от поданството, би трябвало да показват документ с негативен резултат на PCR тест, изработен не по-късно от 48 часа.

Временно е прекратено от румънска страна прекосяването на хора и коли на граничните пунктове, съпределни на българските "Кайнарджа " и "Крушари ". Транзитните товарни коли могат да преминат българо-румънската граница единствено през Граничен контролно-пропусквателен пункт "Русе " и Граничен контролно-пропусквателен пункт "Видин ".

Товарните коли, които транспортират артикули от и за Румъния, може да минават и през останалите функциониращи пунктове на българо-румънската граница.

На границата със Сърбия на Граничен контролно-пропусквателен пункт "Калотина " трафикът е натоварен на излаз за товарни коли.
Българските жители, които влизат на територията на Сърбия, би трябвало да показват наложително негативен PCR-тест, не по-стар от 48 часа, публикуван от национална референтна лаборатория. Ако минават директно, могат да влязат в страната без да имат негативен тест.

На границата с Република Северна Македония трафикът е естествен на всички гранични контролно-пропускателни пунктове. Българските жители могат да пътуват до Република Северна Македония без ограничавания.

На границата с Турция на Граничен контролно-пропусквателен пункт "Лесово " трафикът е натоварен за товарни коли на излаз. На останалите Граничен контролно-пропусквателен пункт трафикът е естествен в двете направления. Българските жители могат да пътуват до Турция без ограничавания.
Източник: novini.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР