На границата може да се построи стена, широка 200 метра,

...
На границата може да се построи стена, широка 200 метра,
Коментари Харесай

Александър Сиди: И 200 метра висока ограда да има по границата, няма да помогне без жива сила

На границата може да се построи стена, необятна 200 метра, висока 200 метра и дълбока 200 метра.

Но тя в никакъв случай няма да помогне, в случай че там не е ситуирана добре въоръжена жива мощ – специфични сили, каквито разположи преди 2-3 години министърът на защитата Каракачанов, или да се възстановят гранични войски.

Това съобщи в ефира  съпредседателят на Вътрешна македонска революционна организация Александър Сиди.

По думите му служителят на реда, убит на границата, е следващият паднал в жертва на системата. Това е трети чиновник на Министерство на вътрешните работи, който отдава живота си, с цел да отбрани Отечеството. Без значение е дали ще има, или не оставка на вътрешния министър, тъй като казусът на страната е в прекомерно демократичното отношение, счита Сиди.

Всички българи считаме, че държавната граница би трябвало да бъде добре охранявана. Но не може да разчитаме да се подхващат дейности от ръководещите, които считат, че мигрантите би трябвало да бъдат посрещани топло, разяснява той.

Ако граничарите не се опасяват и стрелят по нарушителите на място, няма да има самоубийци, които ще посмеят да преминат незаконно. В противоположен случай няма смисъл да пазим границата. Нека я отворим и да кажем: „ Пуснете свободно майките с бради! “.

Според него служителите на реда на границата би трябвало да бъдат добре екипирани и въоръжени.

Ние сме обърнали метода, по който пазим българската граница. Не може да пазиш граница 30 км във вътрешността. Точно при с. Голям Дервент съм си приказвал с момчетата, които пазят границата. Те обясниха, че в действителност пазят пътищата във вътрешността в страната, тъй като нямат задоволително мощ, с цел да пазят самото продължение на границата, разкри той.

Деянието на Рут Колева, която клекна върху монумент на български герои, е гнусна провокация на демократичното ЛГБТ общество, това е закононарушение. То няма нищо общо с въпроса дали паметникът е зарязан и занемарен, безапелационен е съпредседателят на Вътрешна македонска революционна организация.
Източник: novinata.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР