На голямото изложение Computex 2019 ASUS представи нова серия портативни

...
На голямото изложение Computex 2019 ASUS представи нова серия портативни
Коментари Харесай

ASUS ROG Strix XG17: портативен геймърски монитор с 240 Hz кадрова честота

На огромното ревю Computex 2019 ASUS показа нова серия портативни геймърски компютри с рекордна периодичност на възобновяване на фрагментите. Първи представител на новите монитори е моделът ROG Strix XG17 .

Мониторът ROG Strix XG17 е с размер на диагонала 17,3 инча, резолюция 1920х1080 пиксела и кадрова периодичност 240 Hz. Компанията показа, че времето за реакция на точката е 3 милисекунди, а без зареждане устройството може да работи в продължение на три часа. Поддържат се два стандарта за бързо зареждане – Quick Charge 3.0 и USB Power Delivery.
 ASUS
Важно е да се се означи, че кадровата периодичност на ROG Strix XG17 е адаптивна и може автоматизирано да се трансформира от 48 до 240 Hz. Устройството има вградени стерео представители. Мониторът има поставка с магнитно закрепване, която може да се употребява и като подставка.

Благодарение на HDMI и USB Type-C портовете мониторът може да бъде включен на процедура към всяко модерно компютърно устройство. На демонстрационния щанд компанията сподели двойката компютър плюс преносим екран, както и неговата работа със смарт телефон и конзоли.

 ASUS

Освен това, на Computex 2019 ASUS сподели и портативния екран ZenScreen Touch със сензорно ръководство и по-слаби механически характерности. Размерът на диагонала е 15,6 инча, резолюцията също е Full HD, а акумулаторната батерия е задоволителна за 4-5 часа самостоятелна работа.
Източник: kaldata.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР