На големия християнски празник Игнажден, в сградата на община Гоце

...
На големия християнски празник Игнажден, в сградата на община Гоце
Коментари Харесай

Кметът на Гоце Делчев връчи почетен знак на участници в популярни тв предавания

На огромния християнски празник Игнажден, в постройката на община Гоце Делчев гостуваха двама  надарени и сполучливи младежи, популяризирали нашия край посредством телевизионните екрани.
Бояна Карпатова-Москова бе участник в телевизионното предаване " Гласът на България ", а Осман Пенд - финалист в телевизионното предаване " Мастър началник ". Те се срещнаха с управлението на Община Гоце Делчев по покана на кмета Владимир Москов. Той им благодари за положителния образец, който дават на всички младежи и популяризират общината.
Всички в Гоцеделчевския край с неспокойствие и горделивост са следили телевизионните им изяви. " Избрахме за нашата среща Игнажден, тъй като имаме вяра, че влизайки тук, ще донесете на всички хора в общината триумф, благоденствие, религия и шанс ", сподели още кметът. На срещата участваха също заместник-кметовете Валери Сарандев и Саид Иброш.
Осман Пенд описа повече за своето кулинарно премеждие в предаването " Мастър началник ", за любовта му към готвенето и за провокациите в специалността. Бояна Карпатова също показа своите усещания от присъединяване си в един от най-популярните телевизионни формати " Гласът на България ". И двамата бяха безапелационни, че влагат доста пристрастеност в своята работа, по тази причина хората ги правят оценка и усещат искреността им. Осман и Бояна споделиха, че биха се радвали да бъдат част от общо събитие в своя роден край, на което да покажат уменията си и да възпламенят със своята пристрастеност в музиката и кулинарията бъдещи млади почитатели.
Кметът Владимир Москов подари на Осман и Бояна почетния знак на общината за приноса им в популяризирането на техния край, връчи им алегорични дарове във връзка идните празници и им пожела доста триумфи отсега нататък. " За нас вие сте най-хубавите, вие сте спечелили! Нека и отсега нататък всички ние, жителите на нашия град, община и целия ни край, да се гордеят с вашите достижения ", сподели още кметът на Гоце Делчев и добави, че хората в града пеят най-хубаво и готвят най-вкусно.
Източник: duma.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР