На големия финал на Big Brother All Stars 2013 феновете

...
На големия финал на Big Brother All Stars 2013 феновете
Коментари Харесай

Златка Димитрова е големият победител в Big Brother All Stars

На огромния край на Big Brother All Stars 2013 почитателите избраха своята обичана риалити звезда. След извънредно оспорван избор сред Златка Димитрова и Лео Бианки купата беше сграбчена от плеймейтката, която се трансформира в победител на сезона.

Златка избухна в сълзи на наслада от успеха и носталгия по отминалите моменти в Къщата. В студиото на Ники Кънчев плеймейтката получи ключовете за своя нов джип - Hyundai, който е огромната премия на сезона.

Мечтата на Златка да помогне на Боби се сбъдна и извоювания от нея автомобил ще бъде дарен за идеята, която беше и съществена цел за влизането й в шоуто. Към дарението на спечелилия се причисли и Лео, който даде обещание да подари част от своя хонорар, с цел да поддържа Златка в нейното начинание.

След разтърсващите писма, които звездите прочетоха на своите близки, Златка Райкова беше първата напуснала Big Brother All Stars 2013. Плеймейтката и последвалата я певица Райна споделиха огромната трансформация, която са претърпели в шоуто с вярата, че ще продължат с позитивните промени в житейския си път.

Интелектуалецът Денди напусна трети измежду бурни възгласи и овации в студиото.

Най-емоционалният край в историята на шоуто сложи завършек на един сезон, в който огромните риалити звезди на България отвориха сърцата си за феновете, както в никакъв случай до момента, подготвени за смяна в пътя към успеха.

Източник: venera.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР