На гнусна находка попаднала клиентка на хипермаркет Кауфланд“ във Враца,

...
На гнусна находка попаднала клиентка на хипермаркет Кауфланд“ във Враца,
Коментари Харесай

Гнусна находка! Клиентка на Кауфланд си купи кашкавал с бонус нокът /снимки/

На гнусна находка попаднала клиентка на хипермаркет „ Кауфланд “ във Враца, научи организация BulNews. Тя си купила кашкавал с бонус – нокът. 
За случката сигнализира отвратената пострадала, като изпрати в редакцията фотоси като доказателство за своите изказвания. Миналия четвъртък дамата си купила кашкавал, само че получила неприятна изненада. В опаковката имало паднал неестествен нокът. Най-вероятно той е част от маникюра на служителка в хипермаркета. 
Това е задоволително показателно за спазването на хигиеничните правила в обекта, счита врачанката. По думите ѝ, необходим е по-стриктен надзор върху това дали чиновниците работят с ръкавици… или най-малко дали са си залепили ноктите сполучливо, добавя иронично пострадалата.  
„ Сега попаднах на нокът… а може би идващият път на чене… “, написа недоволната клиентка.  
Припомняме, че това се случва по-малко от седмица след друга издънка на хипермаркет „ Кауфланд “ във Враца. Тогава клиенти хванаха компанията, че заблуждава хората с подправени промоции. Ако негативите продължат да се натрупат нищо чудно обекта във Враца, който е един от най-оборотните в България, да загуби огромна част от купувачите.  Минути преди да бъде качен готовият материал с нас се свърза авторката на сигнала Веселка Иванова. След като толкоз настояваше да напишем тази вест, тя внезапно се отхвърли. По нейни думи се свързала с " Кауфланд " и се " разбрали ". Можем единствено да гадаем какво значи това...

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР