На гласуването на оставките на министрите в парламента ще бъдем

...
На гласуването на оставките на министрите в парламента ще бъдем
Коментари Харесай

Христо Проданов: Всички депутати от БСП ще за в зала при гласуването на министерските оставки

На гласуването на оставките на министрите в Народното събрание ще бъдем цялата група на Българска социалистическа партия, както и на ветото на президента, и когато се гледат значими законопроекти и решения. Това разгласи Христо Проданов, народен представител от „БСП за България“, зам.-председател на ПГ на партията, по. Оставките и назначенията обаче няма да трансформират безусловно нищо, добави той.

Ние не омаловажаваме изгодата от парламентарната естрада, само че нашата задача е създаване на Национална теория за България. Затова, през останалите съвещания, на ротационен принцип, 20 депутати от Българска социалистическа партия ще участват в пленарна зала, изясни депутатът.

В края на декември ще проведем Конгрес, на който ще бъде призната платформата, която ще обсъждаме през идващите три месеца с българските жители. Но през това време, ние ще бъдем доста дейни в Народното събрание, безапелационен е социалистът.

Президентът и Българска социалистическа партия не са скачени съдове, той има мнение, ние имаме наше и това се взема решение посредством диспути. Така Проданов разяснява позицията на президента Радев, че на този стадий България няма потребност от предварителни избори.
Източник: trud.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР