На германските лекари, пристигнали днес в сибирския град Омск, бе

...
На германските лекари, пристигнали днес в сибирския град Омск, бе
Коментари Харесай

Германски лекари получиха достъп до Алексей Навални

На немските лекари, пристигнали през днешния ден в сибирския град Омск, бе позволено да видят Алексей Навални, настанен в реанимацията на локална болница, заяви на конференция в Берлин Леонид Волков, най-близкият съдружник на съветския опозиционер, представен от Асошиейтед прес и Франс прес.

" Германските лекари, пристигнали с полет от Нюрнберг, на които бе отхвърлен достъп до пациента, най-сетне получиха позволение да го видят преди няколко минути ", сподели Волков и приветства това " положително развиване ".

Съпругата на съветския опозиционен водач Алексей Навални изпрати писмо до президента Владимир Путин, в което го приканва да разреши преместването на мъжа й в болница в Германия, предадоха Франс прес и Ройтерс.

" Смятам, че Алексей Навални има потребност от квалифицирана здравна помощ в Германия ", написа Юлия Навална в писмото, оповестено в Туитър. Според нея превозването на брачна половинка й до Германия е допустимо под надзора на квалифицирани лекари.

Според съветските доктори, които лекуват Навални в реанимация в болница в град Омск, Западен Сибир, положението му не разрешава той да бъде превозен.

Близките на рецензия на Кремъл настояват, че той е токсичен.

Рязкото утежняване на положението на Алексей Навални може би е породено от нарушение на обмяната на веществата, съобщи от своя страна основният доктор на болничното заведение в Омск Александър Мураховский, където е настанен 44-годишния опозиционер, съобщи ТАСС.

 Снимка: Българска телеграфна агенция

" Имаме работни диагнози. Основната от тях, към която клоним, е нарушаване на въглехидратния баланс, т. е. нарушаване на обмяната на веществата. Това може да се провокира от внезапно намаление на равнището на захар в кръвта ", сподели Александър Мураховский, представен от пресслужбата на районното здравно министерство на Омска област.

По думите на лекаря положението на съветския опозиционер е несигурно и може да се утежни при политане или кацане.
Източник: dir.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР