На "Герена" са изключително доволни от представянето на Найджъл Робърта

...
На "Герена" са изключително доволни от представянето на Найджъл Робърта
Коментари Харесай

Левски търси нови перли за селекцията си в Холандия

На "Герена " са извънредно удовлетворени от представянето на Найджъл Робърта и по тази причина са решили да насочат главната част от зимната селекция към Холандия. Причината е, че там може да изпаднат много положителни играчи, които са и млади, освен това на много добра цена, написа вестник "Меридиан Мач ".

По време на мача с Царско село на "Георги Аспарухов " бяха видяни непознати сътрудници, които бяха в компанията на изпълнителния шеф Павел Колев. Смята се, че "сините " са ги потърсили да им оказват помощ в търсенето на нови играчи, които имат качества като Робърта.

Те обаче се подвизават на други постове, които в Левски имат потребност от укрепване. Това важи най-много за отбраната и халфовата линия. "Сините " търсят състезател, който да е опция на Иван Горанов на левия бек, а също така се търсят и най-малко двама класни полузащитници.

Твърди се, че столичният гранд демонстрира интерес към Гудмундур Торарирсон. Исландецът става свободен сътрудник през декември, откакто е отхвърлил предлагането на Ньоркопинг за нов контракт. Засега обаче няма информации дали ще одобри предлагането, което му е отправено от "Герена ".

Не е ясно и дали бързо ще успее да се наложи у нас, откакто Левски има към този момент обеца на ухото с попълнение от Швеция. Насиру Мохамед бе взет през лятото, само че към момента не може да се пребори за титулярно място в тима.

В Холандия оповестиха, че Левски платил към 200 хиляди евро за Робърта, само че цената му към този момент е скочила съвсем над четири пъти. Името му постоянно се появява в мрежата, където скаути настояват, че той е състезател, който може да се трансформира в много апетитна хапка на пазара, в случай че продължава да се развива по този метод.
Източник: gong.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР