На “Герена” може и да обявиха край на селекцията, но

...
На “Герена” може и да обявиха край на селекцията, но
Коментари Харесай

Левски взима трима при продажба на Ейолфсон

На “Герена” може и да оповестиха завършек на селекцията, само че съгласно осведомени “сините” не са споделили последната дума на пазара. Особено, в случай че се стигне да продажба на бранителя Холмай Ейолфсон. Ръководството ще желае да покаже, че прави всичко по силите си за тима.

Така привличането на нов централен бранител за заместител на иландеца ще стане безусловно наложително. В момента на “Герена” разполагат с триам играчи на този пост, само че единият от тях е точно Холмар. Мнозина биха обвинили шефовете, че нямат право да се разделят с състезател от неговата класа. Прз лятото обаче в Левски направиха показно с продажбата на Давиде Мариани и в този момент се надяват да повторят същата скица.

“Сините” се разделиха с швейцареца в миг, когато той бе водач номер 1 на терена. в Левски обаче съумяха да излязат на нула със селекцията с парите, които получиха за него.

Това може да се повтори и в този момент. Ое повече, че на “Герена” имат набелязани три съществени имена, които ще вдигнат фрапантно класата на тима. Преговорите с тях са били краткотрайно стопирани, само че неотдавна е настъпил поврат.

До този миг Левски си обезпечи трима нови играчи за пролетта, а също така “сините” към този момент подписаха и с първото си лятно попълнение в лицето на вратаря Зоран Попович, който е запаса на Милан Борян в Цървена звезда.

“Меридиан мач”

Източник: sportal.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР