На Герена е зейнала нова пропаст в отношенията между шефовете.

...
На Герена е зейнала нова пропаст в отношенията между шефовете.
Коментари Харесай

Гуша за гуша: Ивков и Боримиров се скарали жестоко пред феновете

На " Герена " е зейнала нова бездна в връзките сред шефовете. Тя се е появила по време на срещата, която се организира в бранш " А " на стадион " Георги Аспарухов ". Както е известно последователите, които са под шапката на НКП, упорстваха да се организира диалог по всички наболели въпроси.

Станимир Стоилов, Даниел Боримиров и Иво Ивков откликнаха на желанието и през вчерашния ден застанаха пред ентусиастите.

Събитието мина без наличието на публицисти, както и камери. И това е отприщило пристрастеностите вътре. Най-вече тези сред Иво Ивков и Даниел Боримиров. Председателят на УС на " сините " и Ивков са се хванали за гушата. Двамата са се изпокарали по всички вероятни въпроси, които засягат положението и ръководството на Левски. От школата до първия тим!

Ивков е опитал още веднъж да отбрани тезите, които прокарва в медийните си изяви напоследък. Боримиров обаче е бил безапелационен, че по тези въпроси не може да има единствено една позиция и Ивков не всеки път е прав в своите дейности и реакции, корав " Мач Телеграф ", базирайки се на свои източници.

Феновете били много сюрпризирани от реакцията на Боримиров, откакто преди този момент пристигна дружно с Ивков и Стоилов. Вчера именитият халф резервира безмълвие и не разяснява по какъв начин е протекла срещата и какво са си говорили с последователите.
Източник: lupa.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР