На Герена доста неща се променят, но едно си остава

...
На Герена доста неща се променят, но едно си остава
Коментари Харесай

Продажбите продължават да са ахилесовата пета на Левски

На " Герена " много неща се трансформират, само че едно си остава константна големина - неумението да се продават играчи, написа " Мач Телеграф ". Това се демонстрира и в този момент, когато " сините " имат най-сериозна потребност от свежи пари.
 Турски вестник: Галатасарай има съглашение с Левски за Станислав Иванов
Турски вестник: Галатасарай има съглашение с Левски за Станислав Иванов

Играчът продължава да тренира наедно с останалите

Левски не съумя да направи нито един гласовит трансфер след историческия си пробив при Станимир Стоилов в Европа, който започва с марша за Купата на УЕФА и продължи с историческото влизане в Шампионската лига.

Станислав Ангелов си потегли през задната врата и на " Герена " не взеха нищо от него от Енерги (Котбус). Елин Топузаков, Димитър Телкийски, Седрик Бардон и Игор Томашевич бяха харизани в Израел, а Йовов - в Кипър. Емил Ангелов пък пое в посока Литекс от Ловеч. Единствено Валери Домовчийски бе продаден добре в Германия, където го взе Херта. Преди това обаче не съумя да хване окото на мениджърите на Блекбърн.
 Михайлов може да напусне Левски най-рано през зимата
Михайлов може да напусне Левски най-рано през зимата

Ники е закрепостен титуляр

В идващите години " сините " продължиха да изпускат момента и да продават играчите, когато към тях има максимален интерес. Таланти като Божидар Краев, Антонио Вутов и Николай Димитров бяха предлагани под дърво и камък. Краев и Хичо даже вървяха в огромни тимове. Първият в Юве, а Димитров в Арсенал, само че и това не оказа помощ, с цел да си обезпечат контракт с някой от европейските грандове.

" Сините " се разминаха и с предстоящите милиони за Гара Дембеле, а Удинезе си обезпечи против много по-скромна сума от предстоящото Вутов.
 Африканските медии: Насиру се изстреля до Луната!
" Насиру се изстреля до Луната! "

Играчът има много забавна статистика

Да не приказваме, че през последните години " сините " изпуснаха куп играчи, които си потеглиха без пари - Жорди Гомес, Габриел Обертан, Роман Прохазка и Давид Яблонски.

Сега към тази численост би трябвало да прибавим и Холмар Ейолфсон, прибавя вестникът.
Източник: topsport.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР