На Герена“ чакаха 3,5 милиона от Джо Диксън, но се

...
На Герена“ чакаха 3,5 милиона от Джо Диксън, но се
Коментари Харесай

Диксън няма да може да изпълни обещанието си да преведе 3,5 милиона на Левски

На „ Герена “ чакаха 3,5 милиона от Джо Диксън, само че се оказа, че той няма да може да извърши обещанието, което бе дал през предходната седмица на Наско Сираков, с цел да се започва прехвърлянето на акциите, пише „ Мач Телеграф “. Оказа се, че британецът е спънат от законодателни спънки, които не му разрешават да преведе повече от 1 милион $ на сметката на Левски. Двете страни възобновиха договарянията през вчерашния ден, откакто те бяха замразени от петък. Диксън и Благой Георгиев се озоваха на морето, където оглеждали и хотели, които сега са оповестени за обмен.

Разговорите сред двете страни ще продължат и през днешния ден, с цел да се разбере дали „ сините “ ще одобряват новото предложение. На този стадий Диксън не счита, че това би било спънка, която може да провали договорката.

При позитивна развръзка на „ Герена “ ще разполагат с 242 милиона, които са отпуснати на Диксън от капиталов фонд.

Все още не е правена разбивка на парите по сезони, както се твърдеше. Възможно е в началото Левски да разполага с по-голям бюджет, с цел да се построи тим, който да гони действителни цели, а не просто да декларира такива, както се случи пред последното състезание, което бе цялостно крушение. Естествено, сериозна част от парите ще бъде непокътната и за огромното строителство, което се възнамерява да бъде осъществено на „ Герена “. Освен това „ сините “ ще подвигат и нова база. Ясно е единствено, че Наско Сираков ще продължи да извършва длъжността президент, а това ще става и против заплата, която ще бъде отплата за акциите му.
Източник: novinite.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР