На ГЕРБ вече ПП-ДБ не им трябва и това ще

...
На ГЕРБ вече ПП-ДБ не им трябва и това ще
Коментари Харесай

Руди Гела: Бойко унищожи ПП отвън, Христо Иванов - отвътре

На ГЕРБ към този момент ПП-ДБ не им би трябвало и това ще смъкна резултата им на 25 депутати, това чакам, съобщи самостоятелният народен представител и създател на МЕЧ Радостин Василев в изявление пред БНР.

„ И третия мандат, където и да отиде, няма да бъде осъществен. Няма нищо изненадващо и това е закономерно, Борисов счете, че е по-добре да завършва сътрудниците си “, сподели Василев. 

„ Напуснах ПП-ДБ след оня прославен запис, който показваше какво да чакаме от сглобката. Днес беше презрян парламентарен ден и нищо не предполагаше толкоз да е прочувствен. Ген. Атанасов изчете унизителна и наведена декларация, в която безусловно се молеха на Борисов с втория мандат за излъчи министър председател “. 

Според спортния министър в кабинета „ Петков “ Кирил Петков през днешния ден е направил „ едно прочувствено несвързано изявление, което в допълнение убеждава депутатите и хората, че този човек в действителност е изгубил почва под краката си и не би трябвало да им се делегира никаква държавна отговорност по-късно изменничество, което направиха с ГЕРБ “.

„ Когато приказваме за Политическа партия, в действителност упоритостта им е в диаметрална диаметралност с опциите и с действителността. Няма подобен народен мандат, имаме голямо неистово предпочитание за власт, без значение през какво ще преминат. Аз разгадавам това деяние като обезверен ход, който да им подсигурява последни месеци за последно присъединяване във властта. Но това няма да се осъществя, защото бяха употребявани 9 месеца и унищожени от Борисов и Пеевски със съдействието на Христо Иванов, който стоеше откъм гърба и буташе Кирил Петков и Асен Василев напред “, разяснява Радостин Василев. 

„ Те се събраха, с цел да могат да получат властта, а другите да се спасят от наказателно гонене и в този момент това ги разделя. Не знам по какъв начин е вярвал Кирил Петков, Атанас Атанасов и Христо Иванов да вършат промени дружно с мафията. Очаквам големи корупционни кавги, свързани с ръководството на Промяната. За мен започваме да отброяваме огромен проблем във действието на изпълнителната власт “.

И предвижда какви ще са резултатите след избори: 

„ Пеевски ще бъде в много по-сериозна роля в Народното събрание. ГЕРБ, Движение за права и свободи и микро-ПП ще създадат още веднъж сглобка, само че в случай че те не участват, ще имаме забавни събития. Мисля, че МЕЧ ще бъде парламентарно показана партия и там ще е объркването на сметките “.
Източник: lupa.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР