На Габриела ѝ е станало лошо, опитала се е да

...
На Габриела ѝ е станало лошо, опитала се е да
Коментари Харесай

Адвокатът на танцьорката Габриела даде най-странното обяснение защо тя е ударила Катя

На Габриела ѝ е станало неприятно, пробвала се е да се подпре на вратата, само че е залитнала и с ръка е блъснала рожденичката Катя. Тази теза отбрани юристът на Медарова минути преди да влезе в правосъдната зала, където магистратите би трябвало да вземат решение дали танцьорката, нанесла телесна щета на 21-годишната Катя да остане в ареста за непрекъснато, написа Trafficnews.bg.
Защитникът на Медарова Орлин Търновалийски разкри още, че има фрагменти от камера, ситуирана в санитарните общи елементи, само че там се виждало единствено по какъв начин ръка удря лице.
Припомняме, че в резултат на удара Катя е призната в болница със строшен нос. Тя е чествала 21-вия си рожден ден в пловдивското заведение, когато е ударена от Габриела в тоалетната.


Припомняме, че танцьорката бе въведена с белезници в правосъдна зала за повторно за миналия месец. Прокуратурата още веднъж желае карцерът ѝ, откакто тя бе пусната под гаранция за потрошените в пияно и дрогирано положение 10 автомобила при злополуката в пловдивския квартал " Кючук Париж ".
Както и предходния път, Габриела бе вкарана под засилен полицейски контрол и със сълзи на очи. Неочаквано всички публицисти, пристигнали да отразят делото за нанасяне на телесна щета по хулигански подбуди, бяха изгонени от правосъдната зала. Всъщност съставът на Районния съд помолил всички правостоящи да изоставен, а делото е планувано в една от най-малките зали на правосъдната институция.
Така се оказало, че място има единствено за майката, бащата и приятеля на Габриела, които останали в залата. Те още веднъж се явиха в поддръжка на Габриела.
Източник: blitz.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР