На форума ще бъде препотвърдено участието на партията в коалицията.Седемнайсетото

...
На форума ще бъде препотвърдено участието на партията в коалицията.Седемнайсетото
Коментари Харесай

Демократи за Силна България избират нов председател днес

На форума ще бъде препотвърдено присъединяване на партията в обединението.

Седемнайсетото Национално заседание на " Демократи за Силна България " (ДСБ) се събира през днешния ден в София. Очаква се делегатите да препотвърдят присъединяване на партията в обединението, както и да бъде определен нов ръководител и управление.

До момента две са лидерските кандидатури - на Атанас Атанасов, ръководител сега на групировката, и на неговата заместничка Цецка Бачкова. Евродепутатът Радан Кънев се отхвърли от присъединяване в " разногласието " за председателския пост, тъй като не желае да слага на тестване единството на групировката и тъй като не е добре, съгласно него, човек да се връща в роля, в която към този момент е бил.

„ Смятам, че би трябвало да бъдем устойчиви и да продължим това, което успяхме да създадем ”, разяснява ръководителят на ДСБ Атанас Атанасов, предава Българска телеграфна агенция. Той разясни, че за времето, в което е бил отпред на партията, от извънпарламентарна политическа мощ през 2017 година в този момент ДСБ има евродепутат, солидно посланичество в локалната власт и присъединяване в ръководството на страната през представителството си в Народното събрание.

 
Източник: petel.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР