На фона на затъването на Русия в кръвопролитната и мародерска

...
На фона на затъването на Русия в кръвопролитната и мародерска
Коментари Харесай

По Брежневски: Путин вдига три исторически руски флага

На фона на затъването на Русия в кръвопролитната и мародерска война в Украйна президентът Владимир Путин употребява ресурса на " Газпром " , с цел да надъха националистите в страната.

В Санкт Петербург се състоя доста значимо събитие. Централното събитие на 17 юни беше церемонията по издигането на историческите флагове на Руската империя, Съюз на съветските социалистически републики и националното знаме на Руската федерация. Знамената бяха издигнати на едни от най-високите пилони в света.

Те бяха издигнати на брега на морето наоколо до Парка на 300-годишнината на Санкт Петербург. А в Големия амфитеатър на центъра " Лахта " на сцената се изявиха Руският народен филхармоничен оркестър под диригентството на Владимир Спиваков и хорът на Санктпетербургската държавна академична шапка.

Малко след морската разходка на Владимир Путин във Финския залив трите флагове ненадейно изчезнаха . Сайтът " Фонтанка " делово отбелязва, че трите флага на 17 юни бяха показани на президента, а на 19 юни сутринта към този момент ги нямало .

Появата на трите флагове е съобразена с великите исторически дати, свързани със основаването на всяко знаме: 165 години от появяването на знамето на Руската империя, 100 години от появяването на Червеното знаме и 330 години от появяването на трикольора на Петър Велики.

Под императорското знаме са извършени великите промени на Александър II като премахването на крепостничеството . Червеното знаме става знак на Съюза на руските социалистически републики (СССР).
 Путин призна 2022 година за най-тежката година за стопанската система на Русия
Путин призна 2022 година за най-тежката година за стопанската система на Русия

Страната обаче щяла да остане част от международната стопанска система макар нежеланието на Запада

Руският трибагреник има още по-дълга история. През 1693 година той става персоналното знаме на цар Петър I. На 31 януари 1705 година той издава декрет, с който подрежда на всички търговски кораби да носят бяло-синьо-червения байрак по вътрешните водни пътища, както на процедура към този момент е било при комерсиалния флот. Окончателното фиксиране на белия, синия и аления байрак за комерсиалния флот е направено в Морската харта от 1720 година
Източник: news.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР