На фона на всичко това да излязат разни хора и

...
На фона на всичко това да излязат разни хора и
Коментари Харесай

Безкрайно Тъжно. Радев Вече Е Известен. Бойко Борисов С Тежко Сърце Каза От Брюксел, Че Е Починала

На фона на всичко това да излязат всякакви хора и да настояват противоположното не е почтено. Въобще не й обръщам внимание на Корнелия Нинова ". Това сподели министър председателят Бойко Борисов, която се пусна онлайн във Facebook от Брюксел.

" В момента приказваме по време на председателството ни да се направи и една среща на върха и с Турция. Ние си носим нашата отговорност и я носим добре. Аз предложих присъединяване на Турция на тази среща. Също и сътрудника Ципрас. Той благодари на България за намесата ни за Лозанския контракт.

Спазването на българо-турско-гръцката граница може да стане единствено по този начин ", посочи Борисов. " Готов съм да преразгледам, в случай че би трябвало и след срещата с Радев, и мораториума с медикаментите.

Майка ми, Бог да я елементарни, умря от рак. Ние със сестра ми си продадохме, каквото имахме, с цел да я купуваме молекула за битка с рака ", сподели министър председателят във връзка вчерашното решение на държавното управление да отхвърли ветото на президента за мораториума върху молекулите.
Източник: bradva.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР