На фона на все по-упоритите слухове за годеж между принц

...
На фона на все по-упоритите слухове за годеж между принц
Коментари Харесай

НАЙ-НАКРАЯ! КРАЛИЦА ЕЛИЗАБЕТ ОТСЪДИ! ЕТО КАКВО РЕШИ ЗА ВРЪЗКАТА НА ХАРИ И МЕГЪН! ТЯ КАТЕГОРИЧНО

На фона на все по-упоритите клюки за годеж сред принц Хари и актрисата Меган Маркъл една щастлива вест пристигна от Бъкингамския замък. Кандидат-принцесата най-накрая се е срещнала с бабата на избраника си и британска кралица Елизабет Втора. А осведомени издават, че срещата е минала доста по-добре от предстоящото!

Принц Хари и Меган Маркъл имат връзка от към година, само че едвам преди 2-3 месеца излязоха на ярко. Актрисата преди дни за първи път проговори искрено за любовта си с рижавия престолонаследник. Тя съобщи, че когато му пристигна времето, ще станат същинска световна двойка. А в този момент са просто двама влюбени, които желаят да изживеят щастливите си мигове дружно.

Разбира се, с цел да могат да официализират връзката си, те би трябвало първо да получат утвърждението и благословията на кралица Елизабет. След Даяна и Кейт Мидълтън, тя приема трета снаха без благородническо родословие. Но очевидно време каноните в монархията отстъпват на модерното мислене и най-много на любовта!

До преди десетина дни принц Хари и Меган Маркъл бяха на сантиментално странствуване в Африка. Говореше се, че точно там двамата са се сгодили. Но, съгласно източници от двореца, формален годеж няма и сходно събитие може да се случи най-рано по Коледа. А първата крачка към него към този момент е направена! Синът на Чарлз и Даяна срещна баба си Елизабет със своята бъдеща брачна половинка дни след завръщането им от пътешествието, написа vesti.bg.

На срещата са участвали и принц Чарлз и брачната половинка му Камила. А по този начин значимото за Хари и Меган събитие се е състояло в резиденцията Балтимор в Шотландия, с цел да се избегне медийния звук в Лондон. Запознанството с кралица Елизабет е минало „ повече от добре “ и е явен знак, че женитба се задава на хоризонта. Само за протокола – принц Уилям срещна кралицата с Кейт Мидълтън чак пет години откакто се загаджиха!
Източник: bradva.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР