“На фона на това, което се получи и на базата

...
“На фона на това, което се получи и на базата
Коментари Харесай

„Политическата подкрепа поблазни моето его“: Шефът на „Пирогов“ отново ще се кандидатира за поста

“На фона на това, което се получи и въз основата на желанието на една огромна част от личния състав на " Пирогов ", които пристигнаха персонално и обявиха поддръжката си и желанието им аз да се кандидатирам, аз не мога да излъжа упованията на тези хора и по този начин или другояче ще си подам документите и ще вземам участие в това съревнование ", сподели Димитров.

Според сегашния началник на " Пирогов " болничното заведение към този миг се е " успокоила " и е траяла да се развива по верния метод.

" И работата да се развива и да надграждаме това, което е и това демонстрират резултатите. През това време излязоха и всички инспекции с всички нелепи обвинявания от страна на предния министър против " Пирогов " и персонално против мен за злоупотреби, което за мен е най-важно. Аз съм човек, който има вяра в правовата страна и считам, че хората би трябвало да приказват и единствено с документи и с обстоятелства ", сподели шефът на " Пирогов ".

Димитров беше безапелационен и за това, че е политически безпристрастен и “няма да го забележим в нито една листа ”, само че добави, че му се обаждат политици, жители и симпатизанти от всички партии по отношение на тяхното персонално здраве или здравето на техни близки, което съгласно него е нещо обикновено.

" Българското опазване на здравето е с най-бърз достъп. Няма значение дали той е регламентиран или е въз основата на познанства или другарства. България е една дребна страна, в която всички се познаваме ", сподели той.

Според шефът на “Пирогов ” повода болничното заведение да е толкоз значима за политиците не е финансова.

" В " Пирогов " парите са толкоз, колкото се заплащат заплатите, тъй като би трябвало да се дадат едни положителни заплати и да се обезпечи активността на болничното заведение по този начин, че да нямаме недостиг в услугата или в нуждата за предоставяне на положително опазване на здравето ", означи той.

Димитров посочи също,че на " Пирогов " сега са му нужни 60 милиона лв., с цел да стане европейска болница и, че болничното заведение все още няма финансови отговорности.
Източник: darik.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР