На фона на това, което направиха ГЕРБ днес – обещаха,

...
На фона на това, което направиха ГЕРБ днес – обещаха,
Коментари Харесай

Христо Иванов: Оптимизмът ми за съставяне на правителство на мнозинството е много крехък

На фона на това, което направиха ГЕРБ през днешния ден – дадоха обещание, че единствено ще върнат хартиеното гласоподаване, а в действителност опраскаха опцията на онази половина на българските жители, по-голяма част от българското общество, които имат вяра на машините и желаят да гласоподават машинно, да упражнява гласа си по този метод, това е антидемократично и политическо непочтено. Това сподели на брифинг пред публицисти съпредседателят на " Демократична България “ Христо Иванов, съобщи кореспондент на Агенция " Фокус “. " Особено на този декор и в случай, че ГЕРБ и до момента не откриха метод да отговорят на главната тематика, която ние слагаме – положението на прокуратурата и върховенството на закона в страната, диалога за наша поддръжка за техен мандат, няма безусловно никакви предпоставки за него и ние имаме съответните решения на органите в това отношение, тъй че такава тематика не съществува. “

За да се прави държавно управление на малцинството, би трябвало да има изпитание за някаква диалогичност, за намиране на допирни точки, за увещание взаимно и на обществото, че макар всичките разделения е допустимо да се работи дружно и да се намират някакви сплотяващи тематики. " Вместо това с безусловно безумна неотложност беше прокаран този избирателен кодекс, който на всичко от горната страна се оказа една неистина на даже на база предварителните си поръчки. Първо, споделиха че единствено желаят да прибавят опция за гласоподаване на хартия, а в действителност се оказа, че унищожават машинния избор “.

Показаха по какъв начин си показват упражняването на властта, демонстрираха с кого си показват упражняването на властта, с неистини, с принуждение над процедурата, с тракане по масата – това въобще не е атмосфера, в която може да се приказва за нещо толкоз нежно като едно държавно управление на малцинството. " Не съм изгубил вяра, тъй като знам какъв брой неприятни са останалите разновидности, само че през днешния ден оптимизмът ми е доста нежен. “

Ние слагаме въпроса със статута на основния прокурор, този въпрос стои от времената на Татарчев, разясни Иванов. " Въпросът е систематичен и това значи, че се назначават хора, които са подвластни от задкулисието и промяната не може да стартира без следващия келнер на задкулисието да бъде наведен в положение на отчетност. Ето по тази причина на всеки един подобен келнер, ние ще желаеме оставката. Запомнете това нещо, с цел да не се чудите “.

ГЕРБ не може да не знаят, че който е влезнал в ръководство с Движение за права и свободи се обрича на политическа разпродажба, безапелационен е Иванов.
Източник: varna24.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР