На фона на това да се опитаме да актуализираме най-важния

...
На фона на това да се опитаме да актуализираме най-важния
Коментари Харесай

Филип Станев: ГЕРБ, ДПС и БСП да не еякулират преждевременно

На фона на това да се опитаме да актуализираме най-важния закон в страната, ние започнахме да си употребяваме Народното събрание за предизборна акция. Това съобщи Филип Станев от Има Такъв Народ от парламентарната естрада.

" Ние не просто станахме тук очевидци на годеж, а на една нова политическа, любовна игра с доста остарели корени, обаче желая да кажа на ГЕРБ, Движение за права и свободи и Българска социалистическа партия, че в любовната игра, когато има доста огромен адреналин и мощни страсти, нормално се стига до прибързано приключване, тъй че, доста ви апелирам, след изборите да не станем очевидци на вашата преждевременна еякулация. ", избухна сценаристът.

Сравнението на Станев провокира смях в залата, а председателката на Народното събрание Ива Митева му направи забележка.

" Защо водим спор за това, че човек от Българска социалистическа партия изяснява полови техники в случай, че от години те вземат участие във тройка? ", включи се по тематиката и Тошко Йорданов, а Ива Митева съобщи, че ще им поставя алена точка.

Бел.ред.
2 509 864 българи обявиха на, че депутатите би трябвало да се избират на мажоритарни избори в два тура, само че политическия хайлайф и неговите кукловоди не разрешават това да се случи, а в техните медии тематиката е табу.

Легитимни ли са за Вас определените по-късно парламенти?

Източник: fakti.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР