На фона на световния ентусиазъм около големите разпродажби и черния ...

На фона на световния ентусиазъм около големите разпродажби и черния

Posoka.com с черен петък и до 40% отстъпки за почивки на родното Черноморие

На фона на международния възторг към огромните разпродажби и черния петък, туристическата организация Posoka.com е подготвила доста отстъпки и атрактивни цени на пакетите си за екскурзии и почивки. Най-изкушаващи са промоционалните пакети за морски почивки в едни от най-хубавите четири и петзвездни хотели на морския бряг в Златни пясъци и Св. Св. Константин и Елена .

Отстъпките за са -40% от посочените на уеб страницата на Posoka.com и важат за престой през целия летен сезон 2022, който стартира още от май. В рамките на черния петък на Posoka.com всеки може да резервира своята 7-дневна лятна отмора през август в първокласния петзвезден хотел „ Астор Гардън “ в Св. Св. Константин и Елена въз основата на ultra all inclusive изхранване в хотела и питейните заведения към басейна за към 790 лева на човек. Цените са още по-изгодни за останалите летни месеци, а също толкоз атрактивни са и офертите за пакетни 7-дневни морски почивки в хотелите „ Азалия “, „ Астера “ и „ Атлас “.

Всички промоционални оферти могат да бъдат прегледани на .

Туристическата организация предлага понижения и на екскурзиите си в чужбина, както и на екзотичните си пакети. Промоциите за черен петък на Posoka.com ще продължат до 30 ноември в това число.

Източник: az-jenata.bg