На фона на случващото се в държавата и при положение,

...
На фона на случващото се в държавата и при положение,
Коментари Харесай

Пламен Христов, „Воля“: Издигаме собствена кандидат-президентска двойка

На фона на протичащото се в страната и в случай, че отиваме на трети избори, т.е. народът не можа да извади шанс с управници, които да взимат решения от негово име, един подобен инструмент като референдум - инструмент за използване на директна народна власт е единственото, което можем да използван. Когато няма управници, народът да се произнася самичък по въпросите, които са належащи. Това сподели в изявление за предаването „ Денят стартира “ на Българска национална телевизия Пламен Христов от " Воля ".

„ Имаме 7 въпроса в нашия референдум. Въпроси като въвеждане на еврото, като публична парична единица в България; като предоставяне на разнообразни права и привилегии - така наречен зелени паспорти за ваксинация; като оставане на България в НАТО. Всичките тези въпроси стоят, те и отлежават, нямат решение и ние вървим от избори на избори. Това е методът, по който ние се опитваме да кажем на хората, че те са единствените, които могат да си оказват помощ в дадената обстановка и да вземат съответно решение “, добави още Пламен Христов.

" Ние бързо си взимаме уроците и взехме решение да се явим сами на изборите. Хората поддържат по-скоро нашата самостоятелна изява и ние се вслушваме в тях. Не виждаме никой заслужен претендент президент, който да бъде подсилен от нас и по тази причина взехме решение да издигнем лична кандидат-президентска двойка. Съвсем скоро ще обявим както претендента за президент и вицепрезидент, по този начин и нашите листи ", сподели Пламен Христов.
Източник: trud.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР