На фона на разногласия по различни теми между коалиционните партньори

...
На фона на разногласия по различни теми между коалиционните партньори
Коментари Харесай

Пореден сблъсък в НС между управляващи и опозиция за постигнатото и поставените цели

На фона на различия по разнообразни тематики сред съдружните сътрудници - от избора на началник на Българска народна банка, през изборния кодекс до въпроса би трябвало ли да се изпраща военна помощ за Украйна - през днешния ден ръководещите дадоха поръчка да продължат битката с рецесиите.

Не е решение напук Любомир Каримански да остане да се състезава самичък със себе си за началник на Българска народна банка, споделят от " ИТН ".

Българска социалистическа партия се надяват до петък Каримански да премисли кандидатурата си и процедурата да стартира още веднъж.

ГЕРБ тестват ръководещото болшинство във връзка с тяхното чувство за честност.

Северна Македония е алена линия, която не би трябвало да се минава, споделят политиците.

На този декор следващ конфликт в залата сред ръководещи и съпротива - за постигнатото и поставените цели.

" В последните дни виждаме смяна в дневния ред на обществото. Опозицията се пробва да замете по какъв начин се стигна до това ръководство. България има голям брой рецесии - някои наследени, други интернационалните. Излизайки от коронавирус рецесията, влязохме в енергийна рецесия, стартира война. Обръщаме се към всички жители да напомним за какво влязохме в ръководството, тъй като зад нас стоят ползите на българските жители, които отхвърлиха да бъдат крадени, лъгани, които желаят да се върнат от чужбина. Често чуваме за алените линии, само че кои са алените линии на обществото? Борба с корупцията, промяна на правосъдната система, рационализация на армията. Това са и нашите червени линии ", сподели Андрей Гюров, ръководител на ПГ на Политическа партия.

" ПГ на ГЕРБ-СДС се оказа провинен за всички мелодрами на ръководещите през последните седмици. Ние сме саботирали на два пъти избора на шеф на Българска народна банка - първия път нямаше искащ, а втория - ще се избиете за този пост. Виновни сме евентуално, че не можете да се разплатите на компаниите, а вашият министър върви на митинги. Предполагам, че сме отговорни, че сте се оплели за позицията за Македония. Вие можете да вярвате, обаче това не значи, че това е по този начин. Вие живеете в свят на илюзии. Можете да седите в министерски кабинет, да се усмихвате и друго не можете. Вашият дневен ред е доста тежък - ще би трябвало да отговорите за какво сте въобще в ръководството на страната ", сподели Тома Биков, ПГ на ГЕРБ-СДС.

" Казах, че ние сме в ръководството, с цел да не сте вие там. Това желаеха хиляди, оставката на Борисов и на Гешев. Вие би трябвало да сте надалеч от ръководството ", сподели Георги Свиленски, ръководител на ПГ на Българска социалистическа партия.

Депутатите одобриха и точка да изслушат външния министър по тематиката Северна Македония в петък. Дали съвещанието ще бъде намерено или закрито - ще стане ясно в петък.

анулация на опцията за приемане на непрекъснато престояване против вложения.
Източник: bnt.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР